PESU-NOPSA ON SIIRTYNYT JÄLLEEN ASKELEEN EDEMMÄS KOHTI YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISTÄ PESULAPALVELUA. UUTUUTENA ON OTETTU KÄYTTÖÖN YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN EMULSIOPESU.

Emulsiopesu on luontoystävällinen

Emulsiopesu soveltuu kaikille vesipestäville tekstiileille. Emulsiopesu soveltuu myös vaatteille, joissa on vain kemiallisen kuivapesun salliva pesumerkintä, jos vaatteessa oleva tahra vaatii vesipesua.

Emulsiopesu on nykyaikainen, hellävaraisempi vesipesumenetelmä, joka soveltuu ennen kaikkea aroille tekstiileille. Emulsiopesussa erityiset emulsiopesuaineet suojaavat kuitua veden haitallisilta vaikutuksilta. Emulsiopesu suojaa tekstiiliä venymiseltä, kutistumiselta ja kaikenlaisilta mittamuutoksilta. Lisäksi emulsiopesu suojaa haalistumiselta, huopumiselta ja rypistymiseltä, joita saattaa tapahtua normaalissa vesipesussa. Pesu suoritetaan erityisesti emulsiopesuun ohjelmoidulla teollisuuspesukoneella ja ennen kaikkea ympäristöystävällisellä, biologisesti hajoavalla pesuaineilla.

Emulsiopesu on hellävarainen

Emulsiopesussa käytetään huomattavasti vähemmän mekaniikkaa, kuin normaalissa vesipesussa. Lämpötila vaihtelee eri tekstiilien kohdalla 10-40 °C ja esim. villapesussa yleisesti käytetty lämpötila on 28 °C. Näin ollen tekstiiliin kohdistuva rasitus on huomattavasti vähäisempi, kuin perinteisillä pesumenetelmillä ja hellävaraisuutensa ansiosta pesumenetelmä takaa pestävälle tuotteelle pitkän käyttöiän.

Emulsiopesu (kemiallinen vesipesu, wet cleaning)

Ota yhteyttä!

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti.